2013 01.01.2013  -  31.12.2013
Vejledning
 
Husk du skal oprette din profil før du tilmelder dig - dette gøres i øverste højre hjørne under menupunktet LOG IND - "Opret ny profil"
 
Efter du har oprettet din profil kan du finde holdoversigten under MENU. I forbindelse med Holdoversigten kan du læse om vores hold og tilmelde dig. 


Du skal betale med Dankort i forbindelse med tilmelding til hold og events 

Du betaler kontingent hvert kvartal for at træne i Motionscentret:
1. januar -  1. april - 1. juli - 1. oktober - kontingentet trækkes automatisk hvert kvartal, hvis du accepterer anmodning.
- der er 33%/66% reduktion på kontingent, hvis du tilmelder dig 1 måned/2 måneder inde i kvartalet. Efterfølgende fuldt kontingent hvert kvartal.

For Løbeklubben er betalingen helårlig med træk 1. januar.
- hvis du tilmelder dig i perioden 01.07. til 31.12 - er der 50% reduktion på kontingent. Efterfølgende trækkes fuld kontingent 1. januar

Bemærk, at når du har tilmeldt dig, så vil systemet fremover bede om lov til at trække kontingent på dit betalingskort, som du skal godkende.

Motioncenter (MOT)
Her kan du melde dig ind i Benløse If''''s afdeling Motionscenter, hvilket giver dig mulighed for at træne alle dage fra kl. 6-21.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Løbeklubben (Løb)
Er du til frisk luft, socialt samvær og god motion, så skal du melde dig til løbeholdet.
Bemærk - det kræver ikke, at du er medlem af Motionscentret.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gåhold (Gå)

Motions – gåhold

Hvis du kan lide at motionere, ved at gå en rask tur, og samtidig have selskab til det, så er dette hold noget for dig. Ruterne vil være på 5-6 km, og tempoet er ca. 5 km på en time. Det er ikke hurtigere, end der stadig kan snakkes. Hvis du går med stavstænger, kan du også tage dem med.

Vi mødes hver torsdag ved Benløsehallen kl. 19.00. Herfra vil vi gå forskellige ruter i Benløse og omegn. Vi har blandt andet en skov i Benløse og anden skøn natur, som vi kan gå i.

Det er et helårshold, og om vinteren finder vi ruter i Benløse, som er oplyste.

Vi starter den 20. august og det koster 100 kroner pr. sæson.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Mandfolk på MTB (MTB)

Mandfolk på MTB Benløse er et fællesskab under Benløse Idrætsforening. Det sociale er i centrum, når vi ruller ud i skoven og på stierne omkring Benløse. Er du til humor, røverhistorier og social samvær, samtidig med at du får frisk luft og motion, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig. Uanset om du er i meget god eller virkelig dårlig form, så er der plads til dig hos Mandfolk på MTB. Når vi kører tur inddeler vi os typisk i 3-4 grupper afhængig af hvor mange vi er. Grupperne kører med forskellig hastighed, distance og sværhedsgrad. Spørg i gruppen hvis du er i tvivl om hvilken gruppe der passer bedst til dig. Vi kører hver søndag kl. 9.30 fra klubhuset i Benløse og derudover når medlemmerne aftaler ekstrature. Husk at vi altid kører med cykelhjelm når vi er på tur sammen.

Træner: Torben Printz tlf.: 42753618 og Kim Bilenberg Jørgensen tlf.: 29163374

Tilmeld/Læs mere - (1)

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden